vineri, 11 martie 2011

“He is the best from…. manele”


Asta ştie Goran Bregovici despre cel pentru care a venit special în România şi alături de care va face un  featuring”.  Este vorba despre Florin Salam.  Bregovici, unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni şi compizitori moderni din Balcani şi Salam, cel mai tare manelist din România.  

Recunosc, Florin Salam continuă să mă uimească. După ce a cântat cu Paula Seling, acum va cânta alături de unul dintre cei mai mari muziciei ai lumii. O colaborare la care, cu siguranţă mulţi vor ridica sceptici din sprînceană .   Eu una apreciez faptul că Florin Salam încearcă să facă şi lucruri de calitate, că evoluează şi că nu se multumeşte doar cu statutul de manelist. Şi ca să o spun şi e aia bună, calităţile lui vocale le întrec cu mult pe cele ale “artiştilor” care sunt difuzaţi obsesiv la radio. Sunt tare nerăbdătoare să văd ce va ieşi.



Duetul dintre cei doi va fi inclus pe următorul album a lui Goran Bregovici care se va numi Gipsy Champagne şi care va conţine doar melodii cu artişti de etnie rromă din mai multe ţări ale Europei.

2 comentarii:

  1. Mai sus discutai de VALOri..uite o valoare pe care romanii o descriu cam asa" tigan care distruge educatia copiilor" si altii, cu e educatie de care vorbeam si e mai sus il vad"the best from manele" , ciudat...nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Statutul de roman sau de tigan nu este cel care da valoarea unui om. Mai degraba, as zice eu, ca faptele-i dau valoarea. Pentru mine ca esti roman sau tigan nu prea conteaza. Mai intai de toate SUNTEM OAMENI.

    RăspundețiȘtergere